TRAINERI

  • Bianca Preda

Bianca are o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii  si a coordonat o serie de campanii nationale si internationale. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si a Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene si a obtinut titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice. De asemenea, a urmat numeroase cursuri de specializare in relatii publice si management. Din 2004 lucreaza ca purtator de cuvant al Uniunii Nationale a Patronatului Roman si gestioneaza relatia cu mass-media si elaboreaza strategia de comunicare a mai multor IMM-uri si ONG-uri.  In prezent, este trainer acreditat CNFPA in cadrul companiei Creative Business Management si expert in comunicare in proiectul finantat din fonduri structural europene “Facilitator pentru invatarea permanenta in scoala- o noua calificare didactica pentru o scoala care invata!”

  • Ionut Condruz

Ionut are o experienta de peste 6 ani atat in Marketing, cat si in Management. In prezent este consultant in management si marketing digital pentru companii si, in acelasi timp, sustine sesiuni de cursuri in cadrul Creative Business Management, in calitate de Trainer. A participat la numeroase cursuri de perfectionare, atat in tara cat si in strainatate, si a sustinut prelegeri la conferinte nationale si internationale, pe teme de Management si Marketing digital. Ofera consultanta in comunicare online, in crearea de strategii de promovare si in implementarea de metode de fidelizare a clientilor.

  • Bogdan Chelu

Bogdan este trainer in cadrul Creative Business Management cu o experienta de peste 5 ani in livrarea programelor de pregatire in domeniul vanzarilor. De aproximativ 10 ani, Bogdan a gestionat echipe de vanzari la nivel national. Cele mai importante provocari profesionale pe care acesta le-a transformat in succes au fost crearea unor retele de vanzari, consolidarea echipelor de vanzari, recrutarea si motivarea agentilor cu care a lucrat.

  • Fabian Ailenei

MCT, MOS Master Instructor- Trainer certificat Microsoft (Microsoft Certified Trainer, Microsoft Office Specialist Master Instructor). Experienta practica: Peste 400 de cursuri Office sustinute in Statele Unite si Romania, peste 3500 de participanti instruiti cu un grad global de satifactie de peste 94%. Expertiza in training: Excel, Access, PowerPoint, Word, Outlook, Project, Visio, Visual Basic for Applications.

  • Romina Boldasu

Romina este actor si implementeaza cu succes programe de dezvoltare personala folosind tactici prin care combina tehnicile teatrale cu cele psihologice. Este absolventa a Facultatii de Artele Spectacolului de Teatru si are un master in actorie la East 15 Acting School.

  • Monica Minescu

Monica este absolventa a facultatii de Sociologie si Psihologie si trainer cu o experienta de 8 ani in livrarea de traininguri de customer service. Pana in 2010 a lucrat ca trainer la Vodafone Romania, unde a livrat trainingurile de marketing, customer service, managementul riscului si recupererea creantelor. In prezent, Monica activeaza ca trainer in cadrul Creative Business Management.

 

Creative Business Management colaboreaza si cu alti traineri acreditati in domenii precum: marketing, vanzari si social media

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s